Pojdi iskat
eGradiva Predstavitve Dejavnosti Od A do Ž
Od A do Ž / Pomembni dnevi in dogodki / Oktober / Mednarodni dan učiteljev (5. 10.) Pišite nam Tiskaj stran
Tematski projekti
Kaj se dogaja v naravi?
Znamenite osebe
Pomembni dnevi in dogodki
Od A do Ž
PREDSTAVITVE IN DOGODKI
Predstavitve/dogodki
Svetovanja
 Arhiv dogodkov 

UČNA GRADIVA
Pravkar izšlo
V pripravi
Katalog gradiv

INFORMACIJE
Potrditve
 Recenzije
 Vprašajte nas

E-NOVICE
DZS

EPI BRALNE ZNAČKE

Domov
Kontakt
E-revija
Nagovor glavne urednice


Spoštovani učiteljice in učitelji,

 

Ob vašem dnevu – dnevu učiteljev, vam iskreno čestitam v imenu vseh urednic in urednikov DZS, Izobraževalnega založništva in ostalih sodelavk in sodelavcev, ki si skupaj z nami prizadevajo, da ustvarjamo šolske knjige in ostala gradiva, katere prav gotovo že dobro poznate.

 

Naša široka paleta gradiv - od predšolske vzgoje, učbeniških gradiv za osnovno šolo in srednje šole pa priročnikov in učbenikov za visokošolske študije - je plod dolgoletnega strokovnega sodelovanja tudi z vami učitelji, ki nam z najrazličnejšimi oblikami sodelovanja še kako pomagate soustvarjati našo ponudbo.

 

Gotovo naš izobraževalni portal VEDEŽ že poznate, na njem iščete dobre ideje za kvalitetnejši in učencu prijaznejši način poučevanja in učenja. Želeli bi si še več informacij o tem, kje vas čevelj žuli, da bi vam skušali priti naproti in skupaj z vami udejanjiti  vaše želje.

 

V času, ki vam učiteljem ni najbolj naklonjen, saj je v našem šolskem sistemu znova odprtih veliko nerešenih vprašanj, smo kot založba s tradicijo ponosni na to, da sodelujemo z vami in vam pomagamo. 

 

Naj bo ta dan v mislih res bolj posvečen vam učiteljem, a vi se prav gotovo počutite  v vlogi učitelja vedno in povsod, v razredu ali doma, ob začetku ali ob koncu šolskega leta. Upam, da se bodo posamezniki bolj zavedli, kako pomembno delo za nas vse opravljate,  vam omogočili strokovno in osebnostno rast ter znali bolj prisluhniti vašim željam in potrebam.

 

Zavedamo se, da ob še tako dobrem učbeniku brez vas ni dobre šole. Prijetne trenutke v vaši vlogi učitelja skozi vse leto vam želimo, vaši učenci bodo v kasnejši letih znali prepoznati to, da ste jim bili velikokrat veliko več kot le učitelji, ker ste jim znali prisluhniti tudi tedaj, ko so šli drugi mimo njih, čeprav bi morali videti stisko v njihovih očeh. 

 

Veliko je lepih poklicev, a biti učitelj je nekaj posebnega, počutiš se mladega po duši in srcu, zato vztrajajte …

 

 

Tanja Železnik,

Glavna urednica

 
© DZS, d. d., (2008 - 2011) | Pravna obvestila | Kolofon | Nagradne igre | Pogoji oglaševanja | Politika piškotkov